ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

O άτακτος με την "κακή" παρέα και την κακή εξάρτηση που παραβιάζει τον νόμο


 Είναι δύσκολο να πει κανείς τι πήγε πιο άσχημα στην εκδρομή του Αλέξη Τσίπρα τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς στη Νεράιδα Τρικάλων.  

 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δύο παιδιά τους, κατέλυσαν στον παραδοσιακό ξενώνα της πρώην βουλευτού Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Εύης Καρακώστα, και άρχισαν τις βόλτες και τις επισκέψεις – τα πού και πώς τα κατέγραψε με ενθουσιασμό το τοπικό trikalavoice.gr που δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες.  

 Ήταν όμως δύο φωτογραφίες που δεν τις λες και κολακευτικές. Η μία ήταν από μια ταβέρνα στη Μεσοχώρα, ονόματι «Πράσινη Γωνιά», όπου ο κ. Τσίπρας παρουσιάζει μια εικόνα για την οποία οι απόψεις διίστανται: άλλοι παρατήρησαν ότι είναι μια εικόνα στην οποία δεν τον έχουμε συνηθίσει, άλλοι αντέτειναν ότι είναι ακριβώς το στιλ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 




Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω φωτογραφικό ενσταντανέ σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με τα "Νέα", στη στήλη "Πρόσωπα", να παρατηρούν και το γεμάτο αποτσίγαρα τασάκι σε έναν χώρο όπου απαγορεύεται το κάπνισμα:   "Τη φωτογραφία από το γεύμα του Αλέξη Τσίπρα στη Μεσοχώρα Τρικάλων σίγουρα την είδατε. Οι λεπτομέρειες που μπορεί να μην προσέξατε είναι ότι στο τραπέζι απ’ όπου τραβήχτηκε υπάρχει ένα τασάκι ξέχειλο με γόπες, ενώ στον τοίχο είναι κολλημένο το κλασικό αυτοκόλλητο με το “απαγορεύεται το κάπνισμα”

Το αναφέρω μόνο και μόνο επειδή σημειολογικά αναδεικνύει την κοσμοθεωρία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και με τον καπνιστή και με τον αντικαπνιστή ταυτόχρονα», έγραψε ο "Προσωπάρχης".   [Για την Ιστορία, ο κ. Τσίπρας και η παρέα του γεύτηκαν κοκκινιστό κατσικάκι, ζυμωτό ψωμί, αλλά και παραδοσιακό μπακλαβά για γλυκό]   H δεύτερη φωτογραφία είναι μία από τις δεκάδες που βγάζουν οι πολιτικοί με φίλους και θαυμαστές, ανώνυμους και επώνυμους. 




Όμως τα parapolitika.gr υποστήριξαν ότι μία από τις κυρίες με τις οποίες ποζάρει ο κ. Τσίπρας είναι η Μ.Χ., αστυνομικός διωκόμενη για τη γνωστή υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων και ζήτησε εξηγήσεις για τις παρέες του πρώην πρωθυπουργού.   Αυτό έδωσε την ευκαιρία στη ΝΔ να ασκήσει κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Χαρακτηριστική η ανάρτηση του Νίκου Ρωμανού, διευθυντή του γραφείου Τύπου του κόμματος. 



Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις για τη φερόμενη ως υπόδικη αστυνομικό που βρέθηκε στην παρέα του κ.Τσίπρα κατά την διάρκεια των διακοπών διαρκείας του στα Τρίκαλα. Δεκάδες τα δημοσιεύματα από χθες. Σιγή ιχθύος από τους «υπερευαίσθητους» του «ηθικού πλεονεκτήματος»…
795
Απάντηση
Κοινοποίηση αυτού του Tweet




Πηγή: Protagon.gr