ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Ελάτε να γράψουμε μαζί την Ευρωπαϊκή νομοθεσία - Αποδράστε από τη φούσκα σας - Η φωνή μας έχει δύναμη! - Λάβετε μέρος στο δεύτερο εργαστήριο του κύκλου: "Η φωνή σου στην Ευρωπαϊκή Ένωση" -

Λάβετε μέρος στο δεύτερο εργαστήριο του κύκλου «Η φωνή σας στην Ε.Ε.» με θέμα τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, στο πλαίσιο του έργου Mix the Bubbles. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, στα Τρίκαλα, μία από τις πιο "ψηφιακές" πόλεις της Ελλάδας.

Πόσες φορές έχετε συνειδητοποιήσει ότι ζείτε σε μια φούσκα; Οι «φούσκες» είναι ένα κοινωνικό, ιδεολογικό και πολιτιστικό φαινόμενο, που γεννιέται αρχικά στο Διαδίκτυο, το οποίο μας οδηγεί να αποκλείουμε ιδέες και άτομα που έρχονται σε αντίθεση με την άποψή μας και εκτιθέμεθα μόνο σε αυτές που μας επιβεβαιώνουν. 

Θέλετε να αποδράσετε από τη φούσκα σας; Εάν η απάντηση είναι ναι, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Στο πλαίσιο των δράσεών μας για την ενεργό συμμετοχή των πολιτών, συμμετέχουμε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Mix the Bubbles και διοργανώνουμε ένα κύκλο εργαστηρίων με τίτλο «H φωνή σου στην Ε.Ε.» που στοχεύουν στην ενθάρρυνση των συναντήσεων ομάδων ή φυσαλίδων με διαφορετικές ιδέες για θέματα που μας είναι σημαντικά. 2ο Διαδικτυακό Εργαστήριο | ΤΡΙΚΑΛΑ | Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ • 10.00-16.00

Ειδική σε θέματα Ανοιχτής Διακυβέρνηση, η κεντρική ομιλήτρια κα Δέσποινα Μητροπούλου, θα παρουσιάσει μία σύντομη εισήγηση για το θέμα του Εργαστηρίου και στη συνέχεια πολίτες από την τοπική κοινωνία θα συνδιαμορφώσουν συγκεκριμένες προτάσεις πολιτικής για τη νομοθεσία της ΕΕ σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού. 

Η πρόταση πολιτικής που θα κερδίσει θα παρουσιαστεί σε μια ειδική εκδήλωση με τη συμμετοχή Ευρωβουλευτών και εκπρόσωποι της ομάδας που την κατήρτισε θα μπορείτε να παρευρεθείτε εκεί για τη βράβευση. Στη συνέχεια, η νικήτρια πρόταση πολιτικής θα κατατεθεί προς διαβούλευση στα αρμόδια όργανα της ΕΕ καθώς και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Ελάτε να γράψουμε μαζί τη νομοθεσία της Ευρώπης για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και να συμβάλλετε στο φιλόδοξο αυτό εγχείρημα συμμετοχικής δημοκρατίας!

Η φωνή μας έχει δύναμη! 

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Για να δηλώσετε συμμετοχή ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

 


πηγή: https://vouliwatch.gr/events/article/workshop2-mtb