ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Οι αμετανόητοι





 

Όπως ο δολοφόνος που γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος, έτσι και το κόμμα «του εγκλήματος και της προδοσίας» (όπως το είχε χαρακτηρίσει ο Γεώργιος Παπανδρέου…) επιστρέφει -και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο- στην «ξεχασμένη» γραμμή της προδοσίας της Μακεδονίας, ελπίζοντας να επιτευχθεί τώρα αυτό για το οποίο αιματοκύλισε την Ελλάδα κατά τους τρεις γύρους της κομμουνιστικής ανταρσίας.

 

Βέβαια, τώρα το αφεντικό δεν είναι ο «πατερούλης» Στάλιν και η «μάνα των λαών» ΕΣΣΔ, αλλά ο παλιάτσος Τραμπ και η Αμέρικα, αλλά οι προδότες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα… προσαρμογής. Προσαρμόζονται άριστα σε όλα τα ανθελληνικά σχέδια για την Μακεδονία μας, οποιοσδήποτε κι αν τα εκπονεί.

Στα πλαίσια αυτά, επιχειρούν να αποδομήσουν ακόμα και τα συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας! Δείτε ένα τέτοιο άρθρο σε κουκουέδικη ιστοσελίδα, υπό τον ενδεικτικό τίτλο:

«Για το ανιστόρητο και αλυτρωτικό σύνθημα «η Μακεδονία είναι μια και μόνο ελληνική»:

«Βασικό σύνθημα των- υποκινούμενων από φασιστικούς και ακροδεξιούς κύκλους- καταλήψεων σε ορισμένα σχολεία είναι το γνωστό «η Μακεδονία είναι μια και ελληνική». Πρόκειται για σύνθημα που τα ναζιστικά καθάρματα της Χρυσής Αυγής και τα διάφορα ακροδεξιά γκρουπούσκουλα επιχειρούν να το παρουσιάσουν ως δήθεν «πατριωτικό».

Το σύνθημα για τη «μια και μόνο ελληνική» Μακεδονία είναι ανιστόρητο, αλυτρωτικό και γι’ αυτό επικίνδυνο. Έχουμε, λοιπόν, και λέμε.

Πρώτο: Είναι ψευδές ότι η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική…».

Την απάντηση σε όλες αυτές τις προδοτικές θέσεις, την πήραν οι ΗΠΑνθρωποι του Κουτσούμπα από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μαθητές, που διαδήλωσαν για την Μακεδονία μας σ’ ολόκληρη τη χώρα, την προηγούμενη Πέμπτη.

Εμείς δεν έχουμε τίποτα άλλο να προσθέσουμε και παραδίδουμε τους «μια φορά προδότες – για πάντα προδότες» στην χλεύη του λαού και της νεολαίας!

 



02|12|2018 22:25


https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A4%CE%95%CE%A3-%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%95%CE%94%CE%95%CE%A3-%CE%A4%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%97-%CE%9C%CE%B1%CE%BA/