ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Ο συνέταιρος των Γκρίζων Λύκων, κατηγορεί την Ευρώπη, για τα ανθρώπινα δικαιώματα!: - 'Τα εγκλήματα μίσους και ο θεσμικός ρατσισμός αυξάνονται" - " Φορτώνουν τα λάθη τους στου μουσουλμάνους" -


 Σε ομιλία που έκανε  ο Ερντογάν ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής :

¨Σχεδόν καθημερινά ακούμε ειδήσεις για ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις σε βάρος πολιτών μας στην Ευρώπη. Το κάψιμο του Κορανίου με το κάλυμμα της διαμαρτυρίας, το να αφήνουν κεφάλια γουρουνιού στα μεστζίτ μας και το φακέλωμα των μουσουλμάνων, των συλλόγων τους και των οργανώσεων τους, πλέον έχουν καταστεί συνηθισμένα γεγονότα.

 Όσο κι αν οι Ευρωπαίοι διοικούντες αποφεύγουν να το αντιμετωπίσουν οι στατιστικές φανερώνουν καθαρά το επίπεδο στο οποίο έχει φτάσει η απειλή. Πέρσι σε σχέση με τα περασμένα χρόνια, τα εγκλήματα μίσους αυξήθηκαν κατά δύο φορές. 

Στις τρεις χώρες όπου περισσότερο από όλες ζουν οι πολίτες μας, ο αριθμός των επιθέσεων σε βάρος των μεταναστών ξεπέρασε τις 3.000. 

Μόνο το 2020 στη Γερμανία, καταγράφηκαν 900 επιθέσεις εκ των οποίων οι 400 ήταν σε δικούς μας πολίτες. 

Επίσης πέρσι παρά τους περιορισμούς που έφερε η πανδημία, έγιναν 121 διαμαρτυρίες κατά τζαμιών και συλλόγων τζαμιών. 

Τα στοιχεία αυτά στην πραγματικότητα δείχνουν μόνο το ορατό μέρος του παγόβουνου. Διότι στα εγκλήματα μίσους καταγράφεται μόνο το ένα στα πέντε. Υπολογίζουμε πως οι επιθέσεις οι οποίες δεν καταγράφονται είναι 4-5 φορές περισσότερες. Ενώ και για τις επιθέσεις που καταγράφονται οι επίσημοι φορείς αντί να κυνηγήσουν τους ένοχους ασκούν πίεση στα θύματα. 

Σήμερα ο πολιτιστικός ρατσισμός στην Ευρώπη με πρώτη τη Γαλλία πλέον έχει καταστεί θεσμικός ρατσισμός. Ιδέες οι οποίες πριν από πέντε-δέκα χρόνια θεωρούνταν περιθωριακές, έχουν φτάσει να έχουν γίνει μέρος της ρητορικής των main stream κομμάτων της Ευρώπης. 

Είναι μερικά χρόνια που την θεματολογία των εκλογών στην Ευρώπη, απαρτίζουν οι εχθρικές πολιτικές κατά των μεταναστών, των ξένων, των μουσουλμάνων και ιδιαίτερα κατά της Τουρκίας και εμού του ιδίου. Οι πολιτικοί της Δύσης προσπαθούν να κουκουλώσουν την κοινωνική ανησυχία για την πολιτική τους φορτώνοντας τες στους μετανάστες ή στους μουσουλμάνους. 

Είναι ντροπή για την ανθρωπότητα και για τις δήθεν Ευρωπαϊκές αξίες, ότι τις περασμένες εβδομάδες σε ένα γαλλικό κανάλι, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας μπήκε σε διαγωνισμό για το ποιος είναι μεγαλύτερος εχθρός του Ισλάμ με την Πρόεδρο ενός ρατσιστικού κόμματος. 

Γνωρίζουμε πως παρόμοιες συζητήσεις σε διάφορα επίπεδα γίνονται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Κατά τον ίδιο τρόπο και στην Ολλανδία. Η ατμόσφαιρα μίσους που παραπέμπει στο κλίμα του μεσοπολέμου, κλιμακώνεται εκ νέου στην Ευρώπη από την πολιτική ως την κοινωνική ζωή.

Τολμά και μιλά ο Ταγίπ για φασισμό και ρατσισμό ! 

Τα λέει αυτά αυτός που είναι συνέταιρος του κόμματος των Γκρίζων Λύκων !  

Μιλά για ¨εγκλήματα μίσους¨ αυτός στου οποίου την χώρα ΠΟΤΕ δεν έχουμε ακούσει να καταδικάστηκε κανείς για ρατσιστικά αδικήματα !

Αλήθεια αφού η Τουρκία είναι τόσο πετυχημένη και στην Ευρώπη οι Τούρκοι δέχονται τόσες επιθέσεις, τότε γιατί δεν γυρνάνε στην γλυκιά τους πατρίδα ;

 




πηγή:https://tourkikanea.gr/erdogan/erd-1570/