ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Η Τουρκία δεν συνθηκολογεί, θέλει πόλεμο και ενισχύει συνεχώς τις δυνάμεις της - Ο LNA επιτίθεται στη Μισράτα. - Οι τουρκικές απώλειες




Oι στρατιωτικές επιχειρήσεις συνεχίζονται εκατέρωθεν στη Λιβύη καθώς η Τουρκία διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση πως απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας Καΐρου.Η Τουρκία δεν συνθηκολογεί θέλει πόλεμο η κατάσταση φθάνει στ ΄άκρα. 
O πόλεμος είναι μπροστά αυτοί που βιάζονται να προεξοφλήσουν το τέλος του Χαφτάρ ίσως αιφνιδιαστούν από τις εξελίξεις…Άλλωστε και σήμερα παραμένει κυρίαρχος στα 3/4 της χώρας..
Σφυροκόπημα από την αεροπορία του LNA κατά θέσεων GNA στη Μισράτα. Κίνηση αντιπερισπασμού και επιβράδυνσης στην επιχείρηση Σύρτη που αποτόλμησε Τουρκικός στρατός και συμμαχικές του πολιτοφυλακές. 
Η αεροπορία του LNA βομβάρδισε τις τελευταίες ώρες στους άξονες ανατολικά της πόλης Μισράτα. Τα μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής του Αεροπορίας συνεχίζουν τις εντατικές αεροπορικές αποστολές τους στοχεύοντας έναν αριθμό θέσεων των ομάδων al-Wefaq που υποστηρίζονται από Τούρκους μισθοφόρους, με αποτέλεσμα:
Ένα τουρκικό σύστημα αεράμυνας καταστράφηκε κοντά στο Bogreen. Καταστροφή συστήματος πυροβολικού του Al-Wefaq, που βάλει κατά οικισμών στην περιοχή Jarif. Στόχευση κομβόι ομάδων Al-Wefaq στην περιοχή Al-Sadada. Στόχευση τοποθεσιών και συγκεντρώσεων ομάδων Al-Wefaq κοντά στην περιοχή Al-Sadada, ανατολικά της Misrata. Στόχευση και καταστροφή στρατιωτικών οχημάτων που ανήκουν σε ομάδες Al-Wefaq στην περιοχή Al-Sawalit. Καταστροφή τοποθεσιών για ομάδες Al-Wefaq στην περιοχή Quddiyah.
Οι έντονες αεροπορικές επιχειρήσεις στις τοποθεσίες των ομάδων Al-Wefaq, που υποστηρίζονται από Τούρκους μισθοφόρους, συνεχίζονται μέχρι αυτή τη στιγμή. Οι πλατφόρμες αεράμυνας κατέρριψαν ένα τουρκικό drone κοντά στην περιοχή του Jarif. Οι ενισχύσεις συνεχίζουν να φθάνουν στις μονάδες των ενόπλων δυνάμεων LNA με την ανάπτυξη και τη διάταξη θέσεων που τους έχουν ανατεθεί από τη Γενική Διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων. Επιβεβαιώνεται ότι το ηθικό των ενόπλων δυνάμεων LNA στις πρώτες γραμμές της μάχης είναι στα ύψη.
H Toυρκία συνεχίζει απρόσκοπτα να στέλνει ενισχύσεις στη Λιβύη.Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για 2 αεροσκάφη C130 Hercules μεταγωγικά που απογειώθηκαν από την Κωνσταντινούπολη, και 1 από το Ικόνιο με προορισμό την Misrata..Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως τα 3 μεταγωγικά οδεύουν προς Δ Λιβύη..
Mάλιστα συνοδεύονται από τουρκικά μαχητικά F16.
dimpenews.com