ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Η Βουλή της Λιβύης και ο Στρατάρχης Χαφτάρ: Να υπογράψουμε ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης- Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο. - Χαιρετίζουμε την συμφωνία ΑΟΖ Ιταλίας-Ελλάδας…


Άμεσο αντίκτυπο κι απήχηση είχε η υπογραφή συμφωνίας ΑΟΖ Ιταλίας-Ελλάδας στο λιβυκό ζήτημα. Η Επιτροπή Άμυνας και Εθνικής Ασφάλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης ανακοινώνει την υποστήριξη της για τη συμφωνία οριοθέτησης των θαλάσσιων συνόρων που υπεγράφη σήμερα μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας και ζητά την υπογραφή μιας παρόμοιας συμφωνίας μεταξύ της νόμιμης λιβυκής αρχής της Βουλής των Αντιπροσώπων εκλεγμένης από λιβυκό λαό (υποστηρίζει Χαφτάρ) και του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Ζητά να ενταχθεί στη συμφωνία που υπεγράφη σήμερα ως ένα δίκαιο πλαίσιο για την οριοθέτηση των συνόρων μεταξύ των χωρών της περιοχής της Μεσογείου.


The Libyan democratically elected parliament following the signings Of the Italy - Greek EEZ , requests the signing of a similar agreement with the Libyan ligtimat legislation authorities and parliament.

View image on TwitterView image on Twitter

99 people are talking about this

Από την πλευρά του ο Έλληνας ΥΠΕΞ ” χαιρέτισε τη νέα αιγυπτιακή πρωτοβουλία που κινείται στην κατεύθυνση αυτή” εννοώντας τη Διακήρυξη Καΐρου που προτείνει άμεση κατάπαυση πυρός στη Λιβύη.Η Ελλάδα ανακοινώνει την ενεργοποίηση της δραστηριοποίησης της στην Επιχείρηση της ΕΕ ” Ειρήνη” στέλνοντας μια φρεγάτα για επιχειρήσεις στις ακτές Λιβύης.


The Defense & National Security Committee of the Libyan Parliament announces 's support for the maritime delimitation agreement signed between and requests accession thereto for being a fair framework for maritime delimitation between the Med countries.

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

42 people are talking about this

dimpenews.com