ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Πολλοί Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από ισχυρή έκρηξη στην περιοχή του Ras al-Ain στη Συρία..λόγω διαφωνίας στη μοιρασιά .. ...!!






Πολλοί Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη συριακή περιφέρεια της πόλης Ras al-Ayn στο κυβερνείο της Hasakah. Toύρκοι στρατιώτες του στρατού κατοχής και μέλη των τρομοκρατικών πολιτοφυλακών που υποστηρίζουν σκοτώθηκαν σε ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στην πόλη Tal Halaf σε διοικητήριό τους στην περιφέρεια του Ras al-Ain
Το SANA αναφέρει πως « ένας αριθμός Τούρκων στρατιωτών και μισθοφόροι τρομοκράτες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν σε μια έκρηξη που σημειώθηκε από άγνωστη αιτία στην πόλη στο κτίριο Baytara στο προάστιο Tel Halaf της Ras al-Ain στα ΒΔ της Hasakah.
Επισήμανε ότι ξέσπασε μια βίαιη σύγκρουση μεταξύ των τρομοκρατικών πολιτοφυλακών που κατείχε το Ras al-Ain, γεγονός που οδήγησε στο θάνατο πολλών μελών τους λόγω διαφωνίας σχετικά με την κατανομή της λεηλασίας.Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης επήλθε η έκρηξη. Tα λάφυρα προέρχονταν από τις περιουσίες πολιτών που είχαν προηγουμένως λεηλατήσει ενώ κάποιους σκότωσαν.
Την ημέρα αυτή, 20 φορτηγά που ανήκουν στις αμερικανικές κατοχικές δυνάμεις που προήλθαν από το Ιράκ μέσω του παράνομου διαδρόμου al-Walid εισήλθαν στους χώρους της παράνομης παρουσίας τους στην επαρχία al-Hasakah φορτωμένα με λογισμική υποστήριξη κι υλικοτεχνικά μέσα.
dimpenews.com