ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Καταβολή αναδρομικών: Για τους εν ενεργεία μέχρι 15 Δεκεμβρίου. - Για τους εν αποστρατεία......πότε;;




         Μετά την δημοσίευση, στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως, των αποφάσεων, για την επιστροφή των αναδρομικών, στα ειδικά μισθολόγια σύμφωνα με τα άρθρα 10 έως και 15 του ν. 4575/2018, ο Στρατός Ξηράς δήλωσε ότι είναι έτοιμος για την αποστολή των απαιτούμενων οικονομικών στοιχείων στο ΥΠΟΙΚ, για την επιστροφή των δικαιούμενων αναδρομικών, για τα στελέχη του. Το πολεμικό Ναυτικό και η Αεροπορία δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να περατώσουν τον υπολογισμό των δικαιούμενων      αναδρομικών για το προσωπικό τους. 

     Θεωρείται όμως βέβαιο ότι θα υποβάλουν έγκαιρα τα οικονομικά στοιχεία στο ΥΠΟΙΚ, για να καταστεί δυνατή η καταβολή των αναδρομικών μέχρι 15 Δεκεμβρίου, που είναι και η δέσμευση του ΥΠΕΘΑ. 

    Εντός των προσεχών ημερών θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ, η απόφαση για την επιστροφή των αναδρομικών στους συνταξιούχους των ειδικών μισθολογίων. Η ημερομηνία επιστροφής των αναδρομικών ενδεχομένως να είναι διαφορετική, ανά ειδικό μισθολόγιο.Για τα εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, πιθανολογείται ότι θα είναι ίδια με αυτή των ενεργεία συναδέλφων!

  Όψόμεθα εις  Φιλίππους και θα λογαριαστούμε στις κάλπες το 2019!!