ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Tρόμος στα σπίτια μας!







Δύο σφαίρες εξ επαφής και πισώπλατα δέχτηκε ο 52χρονος, που ήρθε τετ α τετ με αδίστακτους ληστές στην Κάτω Κηφισιά
Προσπάθησε να υπερασπιστεί την περιουσία του, τις ζωές της γυναίκας του και του γιου του και τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή...
Το τελευταίο διάστημα οι διαρρήξεις αδίστακτων κακοποιών σε σπίτια ανυποψίαστων πολιτών είναι καθημερινό φαινόμενο. Θύμα αυτής της «μάστιγας» έπεσε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Γ. Γεννηματάς».

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο νοσοκομείο, έχοντας χάσει πολύ αίμα, μετά τους δύο πυροβολισμούς που δέχτηκε πισώπλατα και σχεδόν εξ επαφής από τους κακοποιούς.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έχουν σχεδόν ολοκληρωμένη εικόνα του αιματηρού περιστατικού, όπως το αφηγήθηκε η σύζυγος του επιχειρηματία, η οποία μάλιστα διευκρίνισε ότι οι δράστες μιλούσαν ελληνικά. Ωστόσο, δεν ήταν σε θέση να δώσει μια ολοκληρωμένη κατάθεση λόγω του ισχυρού σοκ που υπέστη.
Η εισβολή
Οι δύο κουκουλοφόροι διέρρηξαν την κεντρική πόρτα και εισέβαλαν στη μεζονέτα της οδού Κηφισού. Εκείνη την ώρα το ζευγάρι κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα του ισογείου, ο 18χρονος γιος του στη σοφίτα του πρώτου ορόφου και στο υπόγειο βρισκόταν η οικιακή βοηθός, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες.

Οι εισβολείς άρχισαν να ερευνούν εξονυχιστικά το σπίτι και έφτασαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, όπου με απίστευτο θράσος άρχισαν να ανοίγουν τα συρτάρια. Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης ξύπνησε από τον θόρυβο, σηκώθηκε αμέσως από το κρεβάτι του και πιάστηκε στα χέρια με τον έναν από τους κακοποιούς, σε μια προσπάθεια να προστατέψει την οικογένειά του. Ομως εκείνος τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι με το εργαλείο που χρησιμοποίησε για να διαρρήξει την πόρτα.
Αιμόφυρτος
Τότε ο 52χρονος επιχειρηματίας έπεσε αιμόφυρτος στο δάπεδο, αλλά σηκώθηκε προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον ληστή. Ομως εκείνη τη στιγμή ο συνεργός του πυροβόλησε τον επιχειρηματία δυο φορές πισώπλατα και μάλιστα σχεδόν εξ επαφής.
Αμέσως μετά οι κουκουλοφόροι έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ ο γιος και η σύζυγος του επιχειρηματία, σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησαν τρομοκρατημένοι την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

πηγή:http://www.dimokratianews.gr/content/84811/tromos-sta-spitia-mas