ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Ανέλαβε τα καθήκοντά του ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Σχης(ΠΖ) ε.α. Δημήτριος Βαρέλης







Με την ανάληψη των καθηκόντων του του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου, με αρμοδιότητες  στον τομέα Αλιείας και ειδικά θέματα Ανάπτυξης, Βελτίωσης και Προστασίας του Αμβρακικού Κόλπου,ο Σχης(ΠΖ)ε.α. Δημήτριος Βαρέλης προέβη στην έκδοση του παρακάτω δελτίου τύπου.
Η Ε.Α.Α.Σ/Παρ. Άρτας του εύχεται καλή επιτυχία στα καθήκοντα που του ανατέθηκαν και είναι σίγουρη ότι θα ανταποκριθεί με επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε, όπως άλλωστε έκανε και ως Αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων.
Δηλώνουμε δε πως θα τον υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όποτε χρειαστεί, γιατί είναι η πιο αξιόπιστη, δυνατή, και ασφαλέστερη λύση για την Άρτα και όχι μόνο.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΦΛΕΜΙΝΓΚ 6, ΑΡΤΑ

 Άρτα 10 Απριλίου 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την υπογραφή του σχετικού ΦΕΚ και την ανάληψη των καθηκόντων του θεματικού αντιπεριφερειάρχη με αρμοδιότητες  στον τομέα Αλιείας και ειδικά θέματα Ανάπτυξης, Βελτίωσης και Προστασίας του Αμβρακικού Κόλπου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη Αλέξανδρο για την τιμή που μου έκανε. 
Θέλω να δηλώσω ότι θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω  στα καθήκοντα μου και από την θέση αυτή να φανώ χρήσιμος για την περιφέρεια. 
Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω ότι το γραφείο μου βρίσκεται στο κτήριο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και κτηνιατρικής επί της οδού Φλέμινγκ 6 στην  Άρτα, τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι : 
Γραφείο: 2681364459, 
Κινητό: 6936943875, 6942550438.




                                                                  Δημήτριος Βαρέλης
Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου