ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΑΑΣ, ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΤΓΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΥ


Προκήρυξη Εκλογών ΕΑΑΣ feature image


Αγαπητοί   συνάδελφοι.
Διαβάζοντας τις υποψηφιότητες για την θέση του προέδρου της ΕΑΑΣ, στις προσεχείς εκλογές του Φεβρουαρίου 2014, προβληματίσθηκα πάρα  πολύ.
 Ανακαλώντας στην μνήμη μου τι έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια, σχετικά με τα προβλήματα τα οποία απασχολούν τον χώρο μας, διαπίστωσα ότι το μοναδικό αποτέλεσμα που είχαμε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ήταν ανακύκλωση υποσχέσεων και πολιτικές παρεμβάσεις αντίθετες προς τα συμφέροντά μας. Οι περισσότεροι ακολουθώντας την πεπατημένη πέτυχαν τα ελάχιστα έως τίποτα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι,  προσφάτως αποτελέσαμε και την εύκολη πηγή για την εξεύρεση πόρων προκειμένου να λυθούν τα δημοσιονομικά προβλήματα  της χώρας μας. Όλα αυτά χωρίς να παραγνωρίζω την καλή διάθεση των προηγουμένων διοικήσεων της ΕΑΑΣ . 
 Μετά από μεγάλο προβληματισμό και σκέψη, γνωρίζοντας τα προβλήματά του χώρου μας τα οποία για δεκαετίες εκκρεμούν και το πόσο δυσανάλογα και άδικα, η κρίση,  επηρέασε  τους εν ενεργεία και αποστράτους συναδέλφους, σε σύγκριση με τις άλλες κατηγορίες εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, απεφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου της  ΕΑΑΣ.
Έχω αποφασίσει, εάν εκλεγώ, κατʼ αρχήν να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις,  να σταματήσω την γενικότερη προσπάθεια απαξιώσεως του χώρου μας, η οποία κατευθύνεται από διάφορα κέντρα και στην συνέχεια να αγωνισθώ για την επίλυση, των, επί δεκαετίες, τελματωμένων προβλημάτων μας.
Κατόπιν των παραπάνω θα ήθελα να σας προτείνω να με στηρίξετε με την ψήφο σας, σε αυτήν μου την προσπάθεια.
 Επίσης θα ήθελα να σας επισημάνω, ασχέτως της προτιμήσεως σας ή μη προς το πρόσωπό μου, ότι στις προσεχείς εκλογές πρέπει να παρουσιάσουμε την πραγματική εκλογική μας δύναμη του κλάδου μας, με μαζική συμμετοχή στις εκλογές της  ΕΑΑΣ.
Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι σε προηγούμενες εκλογές για την  ανάδειξη των διοικητικών οργάνων της ΕΑΑΣ, επί συνόλου 22.500 και πλέον μελών , ψήφιζαν μόνον περί τις 6.000 συνάδελφοι, δίνοντας προς τα έξω την εικόνα της αμελητέας ποσότητας.
Σας ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου και σας υπόσχομαι ότι θα είμαι  στην διάθεσή σας για οτιδήποτε μπορώ να κάνω, μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου.

                                                                                    Με αγάπη και εκτίμηση
                                                                            Σπυρίδων  Κων/νου  Κατσαρός         
                                                                                       Υποστράτηγος ε.α.