ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ


πηγη: Difencenet






Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το βίντεο που θα παρακολουθήσετε. Για άλλη μια φορά λυπόμαστε για τα τεκταινόμενα στον πλανήτη. Όλός ο πλανήτης διαχέεται από μισος.
Θύμα μια λευκή γυναίκα η οποία, όπως αναφέρει στην σελίδα όπου και αναρτήθηκε το βίντεο, πρώτα βιάστηκε και έπειτα λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου κατά μερικούς!
Για αυτό δεν είμαστε σίγουροι σε άλλη ιστοσελίδα (http://www.henrileriche.com/2013/06/03/south-africa-somali-resident-bein...) αναφέρεται ότι πρόκειται περί Σομαλού μετανάστη στην Ν.Αφρική, είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί τι ακριβώς ισχύει από τα δύο αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς έχουμε ένα αποτρόπαιο περιστατικό με ρατσιστικές προεκτάσεις.
Αν ισχύει το πρώτο το περιστατικό συνέβη στη Νότια Αφρική ωστόσο δεν είδαμε καμία οργάνωση να το κατακρίνει μέχρι στιγμής!
Κλωτσάνε, πετάνε πέτρες και κομμάτια από μάρμαρο και σκοτώνουν μπροστά στα αδιάφορα μάτια των περαστικών! Η περιβόητη νοτιοαφρικανική αστυνομία που ξέρει να πυροβολεί εν ψυχρώ και να σκοτώνει κατά δεκάδες εργάτες, δεν υπάρχει πουθενά.
Δείτε το με προσοχή.
Περιλαμβάνει πολύ σκληρές σκηνές ομολογουμένως σε μια σχετικώς αναπτυγμένη χώρα παρότι έχει προβλήματα ρατσισμού, δεν περιμέναμε να δούμε τετοια σκληρότητα. Από την άλλη δικαιολογούνται τα μεγάλα νούμερα εγκληματικότητας που έχει η Νότια Αφρική. Όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν συνδυαστικές προσπάθειες να μας πείσουν εμας τους Λευκούς ότι είμαστε ρατσιστές, και "κτήνη". Το βίντεο δέιχνει ότι η σκληρότητα και η κακία δεν έχουν χρώμα. Αν ισχύει η εκδοχή του Σομαλού μετανάστη, τότε βλέπουμε ότι ακόμα και μεταξύ τους έχουν ρατσιστικές διαφορές, όπως συμβαίνει και στην Λευκή Φυλή. Δεν τίθεται θέμα διαχωρισμού, το έγκλημα είναι αποτρόπαι και διαπράτεται σε δημόσια θέα

εδω η πηγή του βίντεο http://www.liveleak.com/view?i=b68_1382714855
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr