ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΡΥΛΛΙΖΕΙ

πηγη: ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ


Το θύμα σπαράσει τις σάρκες του και ο θύτης ξερογλύφεται.




Και δύσκολες και δραματικές και αποκαλυπτικές είναι οι στιγμές που διερχόμαστε. 
Αν κάποιοι θα διαφωνούσαν θα τους θεωρούσαμε ¨¨τυχερούς¨¨ μέσα στην παγωμένη αδιαφορία τους. Ουσιαστικά πέρασε ανεπιστρεπτή η φιλολογική περίοδος της κινδυνολογίας γιατί με τα μούτρα πλέον μπήκαμε σε μεγάλα γεγονότα που μας αγγίζουν όλους.

ΟΛΗ  Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΕΓΙΝΕ  ΕΝΑΣ  ΠΟΝΟΣ.

Αυτή είναι η καθημερινότητα και δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτε άλλο πάνω σε αυτό , την στιγμή ο καθείς από εμάς με αίμα πλέον γράφει τις προσωπικές στιγμές του.

Την Ελλάδα δεν την θέλουν απλώς τελειωμένη, αλλά επιθυμούν να την δουν να φτάνει στο τέλος της σπαρασσόμενη.

Το ποιοι ; θα το αναδείξουν τα απόνερα της ιστορίας.

Προς το παρόν μπήκαμε άθελα μας σε μεθοδευμένη προετοιμασία αλληλοσπαραγμού και όσο το αίμα κάποιοι θα ήθελαν να κυλάει στους δρόμους η οσμή του θα φέρνει πιο  ορεξάτες τις διεθνείς τοκογλυφικές ύαινες. Και αυτές με την σειρά τους θα ξερογλύφονται πάνω στα απολειφάδια της δυστυχίας μας.

Δεν οσμίζονται μόνο οι ύαινες της Δύσης την δυστυχία στην πατρίδα,  ταυτόχρονα έχουμε και τους γρυλλισμούς από την αγέλη των λύκων στα ανατολικά σύνορα μας. Και ο γρυλλισμός  αυτής της αγέλης είναι βαθμιαίως και κλιμακούμενος όπως φαίνεται από τις παρακάτω ψηφίδες γεγονότων μέχρι να φτάσουμε στην ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ που θα λογαριασθούμε...