ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. κ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ


     Το ΔΣ του παραρτήματος, στα πλαίσια των ενέργειών του, για την ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων σε θέματα που απασχολούν τόσο τους ε.α όσο και τους ε.ε συναδέλφους, συναντήθηκε με την βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ ,Κα Σταυρούλα Ξουλίδου.                                                      Στην συνάντηση παρέστη και ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ  Υπλγος(ΠΖ) Θεοδώρου Γεώργιος.
    Στην ενημέρωση που ακολούθησε, ο πρόεδρος του παραρτήματος παρουσίασε με επιχειρήματα και αποδείξεις τα καυτά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ καθώς και στη δεινή οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει οι απόστρατοι και οι ε.ε συνάδελφοι, εξ΄ αιτίας των αλλεπάλληλων,  άδικων και στοχευμένων μειώσεων που έχουν υποστεί οι μισθοί και οι συντάξεις των Στρατιωτικών με αποτέλεσμα να τίθενται πλέον καθαρά και θέματα επιβίωσης τους.  
    Η Κα βουλευτής ανέφερε ότι για το κόμμα της, αποτελούν κόκκινη γραμμή τόσο τα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ, όσο και οι μειώσεις μισθών και συντάξεων και τόνισε επίσης με έμφαση ότι τίποτα δεν γίνεται στην τύχη και ότι θα ενημερώσει αναλυτικά τον υπεύθυνο για θέματα άμυνας,  βουλευτή κ. Νταβρή Γεώργιο ο οποίος  θα βρίσκεται στην Άρτα σε σύντομο χρονικό διάστημα.