ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΤΟ «ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ» ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

πηγη: ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ



            ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟ  ΧΑΡΤΗ,  ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 
Η «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» 


Ο Αριστοτέλης στα πολιτικά του γράφει, «Επιδίωξη της τυραννίας είναι
να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους, η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ εταίρου να είναι απασχολημένοι και να μη τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, και η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά».
Αυτά εγένοντο στην αρχαιότητα. Σήμερα η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία αντιγράφει τον Αριστοτέλη με το «Δόγμα του Σόκ», και το εφαρμόζει επάνω στους Λαούς του πλανήτη, για να μπορέσει να τους διοικήσει, να τους εκμεταλλευτεί, και να τους εξαθλιώσει με σκοπό να περάσουν τα προγράμματά της, που είναι αυτά της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.), δηλαδή να μας καταστήσει όλους δούλους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, υπό κυβέρνηση δική τους. 
Το πρώτο «Δόγμα του Σοκ», εφαρμόστηκε στη Χιλή του Πινοσέτ, και είναι όπως το περιγράφει η Ναόμι Κλέϊν στο ομώνυμο βιβλίο της.
Η Χιλή είχε και έχει πλούσια κοιτάσματα χαλκού, και τα ήθελαν οι εταιρίες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.
Για το λόγο αυτό, ανέτρεψαν με βίαιο τρόπο τη δημοκρατική λαοπρόβλητη κυβέρνηση του Σαλβαδόρ Αλιέντε, δολοφόνησαν τον εκλεγέντα πρόεδρο Αλιέντε, και εγκατέστησαν τον αιμοσταγή δικτάτορα Αγκούστο Πινοσέτ. Από αυτή τη στιγμή αρχίζει η εφαρμογή του Δόγματος του Σόκ, επάνω στο Λαό της Χιλής.
Διά της σκληρής δικτατορίας του Πινοσέτ, οι Παντοκράτορες υπέβαλλαν το Λαό της Χιλής σε οικονομική και πολιτική εξαθλίωση, για να αρπάξουν και εκμεταλλευτούν τα κοιτάσματα χαλκού της Χιλής.
Προς το σκοπό αυτό χρησιμοποίησαν όλες τις μεθόδους του δόγματος του Σόκ, όπως αυτές περιγράφονται στο βιβλίο της Ναόμι Κλέϊν.
Τελικά πέτυχαν το ποθούμενο, να αρπάξουν το Χαλκό της Χιλής.
Σήμερα ήλθε η σειρά της Ελλάδος και της Κύπρου.
Με τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων (πετρέλαια + Φυσικό Αέριο), αλλά και χρυσό, που μας προίκισε ο καλός Θεός, έθεσαν σε εφαρμογή το δεύτερο κύμα του Δόγματος του Σόκ, με τις γνωστές οικονομικές μεθόδους, όπως αυτές εφαρμόζονται σήμερα στην Ελλάδα. 
Στη προκειμένη περίπτωση δεν χρειάστηκε να καταφύγουν σε Στρατιωτική Δικτατορία, αφού βρήκαν πρόθυμους οσφυοκάμπτες και υποτελείς εφιάλτες πολιτικούς,  να υλοποιήσουν τα προγράμματα και τις μεθόδους του Δόγματος του Σόκ, για να εξαθλιώσουν τον Ελληνικό Λαό οικονομικά, και να αρπάξουν τα πετρέλαια, και όλον τον ορυκτό πλούτο των Ελλήνων.
Το οικονομικό Δόγμα του Σόκ εφαρμόζεται επάνω στους Έλληνες, με τέτοια βιαιότητα, που έχει άμεσα αποτελέσματα, αφού οι Έλληνες πολίτες έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη, και ευρίσκονται σε κατάσταση καταστολής στην εντατική μονάδα Νοσοκομείου, δεν αντιδρούν σαν τους λαούς Τουρκίας και Αιγύπτου, και υποφέρουν οικονομικώς τα πάνδεινα με εντολές της Σιωνιστικής Τρόϊκα, ώστε να μην «κουνιέται φύλλο», λέει ο Λαός. Έτσι οι Σιωνιστές Παντοκράτορες και Κοσμοκράτορες, κάνουν τη δουλειά τους, αρπάζοντας τον ορυκτό μας πλούτο, και διαμελίζοντας τη χώρα μας. Βλέπετε βρήκαν υποτελείς, εφιάλτες πολιτικούς, που με τη ψήφο μας, κυβερνούν τη πατρίδα μας.
Το Δόγμα του Σόκ στην οικονομία, εφαρμόζεται στους Λαούς, και ειδικά στον Ελληνικό Λαό, με τα δάνεια, με την καταχρέωση της χώρας, με τα τοκοχρεολύσια που σκλαβώνουν τη χώρα, (αφού όλα τα έσοδα του κράτους πηγαίνουν στους δανειστές μας), με το κλείσιμο των Βιομηχανιών, το κλείσιμο των καταστημάτων, με την Ανεργία, τη βαριά φορολογία, τα χαράτσια, το Χρηματιστήριο με τις μετοχές να έχουν χάσει την αξία τους, με τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου που τα «κούρεψαν», και έτσι έχασαν με μετοχές και ομόλογα οι Έλληνες επενδυτές τα χρήματά τους, τη μείωση μισθών και συντάξεων, κ.λ.π.
Με όλα αυτά έγινε βίαιη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.
Με όλα αυτά τα μέτρα οι πανούργοι Σιωνιστές των τραπεζών του Ρότσιλντ, κατέκλεψαν τον Ελληνικό Λαό, και τον κατέστησαν φτωχό.
Όλα αυτά είναι το οικονομικό Δόγμα του Σοκ, εναντίον των Ελλήνων.
Εφαρμόζουν με βίαιο τρόπο το Δόγμα του Σοκ εναντίον των Ελλήνων.
Όλα αυτά τα υποφέρει σήμερα ο Ελληνικός λαός, γιατί είχε τη κακή τύχη να βρεθούν πετρέλαια και χρυσός στα εδάφη του, περιουσία που τη θέλουν τα αρπακτικά του πλανήτη. (Όπως στη Χιλή με το Χαλκό).
Όλα αυτά τα μέτρα του Δόγματος του Σόκ, οδηγούν στην εξαθλίωση του Λαού, και στο διαμελισμό της κατεχόμενης χώρας.
Δεν έφταναν όλα αυτά, μας «καπέλωσαν» και με τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και έτσι μας αποτελείωσαν, αφού δημιούργησαν μεγάλη μειονότητα Ασιατών & Αφρικανών, μέσα στη χώρα μας.          
Όλα αυτά τα μέτρα του Δόγματος του Σόκ, τα διδάσκουν στη Σχολή του Σικάγου, όπου είναι ειδικευμένη η Σχολή αυτή στην εφαρμογή του Δόγματος του Σόκ, επάνω στους υπό εκμετάλλευση Λαούς της Γης.


Μπορείτε να διαβάσετε την συνέχεια και εδώ, μεταξύ άλλων. (Δεν το αναρτούμε ολόκληρο λόγω του όγκου του).
       ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
       Διεθνολόγος    Αρθρογράφος τύπου & διαδικτύου
       E-mail: ant.grypaios@gmail.com