ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Εκτός απο τις ''νοσοκόμες του Πενταγώνου'' ...Υπάρχουν και οι Μάχιμες γυναίκες της Πολεμικής Αεροπορίας !

πηγη: veteranos






Η Σμηνίας Σταυρούλα Γιαννούκου επι τω έργω ! 
 Τι δεν ακούσαμε και δεν διαβάσαμε αυτές τις ημέρες για ΄΄νοσοκόμες του Πενταγώνου '' με κάτι βιογραφικά νά μεο  τσυμπάθιο ''' αλλά δεν καταλάβαμε προς τι η δημοσίευση των βιογραφικών; ...Ψάχνουν για διοικητή στα Πολιτικά νοσοκομεία ; Γιατί για τα Στρατιωτικά υπάρχει και η Ιεραρχία !

Βεβαίως ο κάθε Υπουργός μπορεί να πάρει στο γραφείο του και να στερήσει απο τους θαλάμους των ασθενών νοσοκόμες και όχι μόνο, για να στελεχώσει το γραφείο του ...!

Θα το καταλαβαίναμε βέβαια αν  θα ήταν να στελεχώσουν τον  Υπουργό Υγείας ,αλλά τώρα για το Εθνικής Αμύνης δεν μας κάθεται καλά ,αλλά εμάς δεν μας πέφτει λόγος !!

¨Ομως στις  Ένοπλες Δυνάμεις εκτός απο τις απαστράπτουσες στολές και τα γυαλισμένα κουμπιά , υπάρχουν και οι άγνωστοι καθημερινοί ήρωες  που δεν φορούν στολές ,αλλά φόρμες και δεν κρατάνε τα μαλλιά σε φόρμα, αλλά με κράνη και μάλιστα στην πρώτη γραμμή !

Ευχάριστη έκπληξη για τον Α/ΓΕΕΘΑ η Ομάδα των τεχνικών της Μοίρας που νυχθημερόν αγωνίζονται να κρατάνε σε επιχειριαστική ετοιμότητα τα  μαχητικά των Α-7 και να έχουν πάντα ετοιμοπόλεμα και να είναι όπως λένε παντός καιρού !


Στην Ομάδα των τεχνικών στα μαχητικά των Α-7 που πέταξαν σε πολεμική αποστολή χθές στο Αιγαίο  με τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ  ....Η έκπληξη των εκπλήξεων  στο τημ  των Τεχνικών  υπήρχαν και  μάχιμες Τεχνικοί της ΠΑ  που έβγαζαν μάτια !
 
Εντυπωσιασμένος από το τεχνικό προσωπικό εξυπηρέτησης του αεροσκάφους Α-7 που πέταξε έμεινε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος. 
Ο τρόπος εργασίας, η τυποποίηση, και η ταχύτητα εκτέλεσης των εργασιών
 των :
Αρχισμηνία Γεώργιου Μπάκου

Της Σμηνίας Σταυρούλας Γιαννούκου 
και 
του  Σμηνία Σταύρου Μπόμπολα

Που  άφησαν άριστες εντυπώσεις στον Αρχηγό ο οποίος με το πέρας της πτήσης αφού τους συνεχάρη και τους ευχαρίστησε τους έδωσε ατομικό αναμνηστικό