ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

AΦΥΛΑΧΤΗ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΗΠΕΙΡΟΣ !!

Πηγή:  ΟΛΥΜΠΙΑ  (εδώ)

20130613-152253.jpgAκομα ενα εγκλημα!
Nεκρος Αστυνομικος-Συνοριοφυλακας!! στυγερο εγκλημα στο Μαυροματι Θεσπρωτιας!! Χαροπαλευει η κουνιαδα του!!Ψαξτε να βρειτε αλλη περιοχη στην Ελλαδα με τετοια υψηλη και σφοδρη Εγκληματικη συχνοτητα!! Οι εγκληματιες τωρα κυριολεκτικα αποδομουν την κουτσουρεμενη Αστυνομια στην Ακριτικη Ηπειρο!
Τα συνορα της χωρας τα χωρια μας τα ακριτικα παραμεθωρια και επιμεθωρια χωρις παρουσια Αστυνομιας! Η εκρηξη 
της Εγκληματικοτητας στην Ηπειρο εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο! Τα κρουσματα με αδικηματα και θανατους απο αιματηρους φονους ειναι καθημερινα και πυκνα ! Τα αστυνομικα δελτια της Ηπειρου ποτε αλλοτε δεν ηταν τοσο δυστυχισμενα πλουσια!
Η Πανηπειρωτικη Συνομοσπονδια Ελλαδος εχει στειλει αιτημα για συναντηση και πληρη αποκατασταση της αστυνομικης δυναμης και Συνοριοφυλακων με τον ακριβοθωρητο αρμοδιο Υπουργο!εδω και δυο εβδομαδες! Ακομη περιμενουμε …..
Σημειωστε….Συνηθως η υποβαθμιση περιοχων που μερικοι βλεπουν για ασυδοτη εκμεταλευση ξεκινα με την εξοδο των κατοικων εξαιτιας αυξημενης Εγκληματικοτητας και ανασφαλειας!
Πρωτα μιλησανε για κεντρα φιλοξενιας Μεταναστων, Μετα μιλησανε για ΕΟΖ, τωρα μιλανε για φορολογηση των αγροτεμαχιων και των πουρναριων που Ιδρωναν οι πατεραδες μας και τωρα δεν υπαρχει ουσιαστικα κρατος!!! αφου η αστυνομια εχει αποδομηθει!!!
Τωρα προστεθηκε και η διακοπη αναμεταδοσης απο την ΕΡΤ στους Ακριτες Ηπειρωτες και η Ηπειρος καταντησε να βλεπει ΑΛΒΑΝΙΚΑ!
Αλλοι ομως μιλανε για κοιτασματα και τοσο πλουσιο υπεδαφος που καλο ειναι να επικρατει σιωπη!
Απαντηστε!!! στην πιο φτωχη ομως ισως πιο ομορφη γραφικα ηθογραφικα λαογραφικα, ιστορικα Περιβαλοντολογικα αλλα και σκοπιμα τελικα παραμελημενη γωνια της Ελλαδας της Ευρωπης !

Θεσπρωτία: Συγκλονίζει η άγρια δολοφονία αστυνομικού σε χωράφι – Χαροπαλεύει η κουνιάδα του!
Το στυγερό έγκλημα έγινε στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας – Ο αστυνομικός βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος – Λίγα μέτρα από το άψυχο σώμα του, η κουνιάδα του που x
αροπαλεύει
Με Εκτιμηση

Κωνσταντινος Σ.Κωνσταντινου Οικονομολογος Πολιτικος Αναλυτης MBA BScHons